Receptkreatörerna Fia Doepel och Jarkko Nordlund inspirerar med vegetariska/veganska recept

Okategoriserade

Hör upp! Kurs i Matfotografi på Västra Nylands Folkhögskola

18 mar , 2018, 10.33 fiadoepel

 

Nu ska ni få höra något trevligt såhär denna soliga söndag till ära.

För drygt en par månader sedan påbörjades en korrespondens och nu är det spikat. Nämligen en kurs i MATFOTOGRAFI med ingen mindre än yours truly. Så är du en person som är intresserad av att laga mat, kanske har ett öga för det estetiska och tycker om att fotografera är detta garanterat en kurs för dig!

Under två hela dagar i mitten av juni kommer vi tillsammans laga vegansk mat, prata om matens roll i fotohistorien, snacka styling och rekvisita, färger och former, komposition osv. Vi kommer naturligtvis stylea maten vi lagat, fotografera den och sedan äta den tillsammans. För enkelhetens skull kommer maten vi lagar vara vegansk, gluten- samt nötfri så att den passar alla involverade.

 

affischKLAR

Anmälning sker via denna länk (KLICK!), du bör anmäla dig senast 18 maj. Det finns även möjlighet till logi på skolan om du kommer långaväga ifrån, fint va? Vill även passa på att säga att det är först till kvarn som gäller när det kommer till anmälningar, enligt mina tillförlitliga källor har det redan (!) anmält sig en hel del folk så TVEKA INTE ATT ANMÄLA DIG SÅ SNART SOM MÖJLIGT OM DU ÄR INTRESSERAD AV ATT DELTA. Det finns 12 platser på kursen.

 

Lite kortfattad information om vem jag är och vad jag sysslar med.

Fia Doepel är en finländsk konstnär som för tillfället verkar i Göteborg. Hon frilansar även som fotograf för olika uppdragsgivare sedan medlet av 2011 och har gjort uppdrag för bland annat HBL, Finlands Svenska Marthaförbund, Studentbladet och Helsingin Juhlaviikot. Hon har ett brinnande intresse för matlagning och ekologi och har fotograferat samt bloggat om vegetarisk/vegansk matlagning i drygt fem år. Sedan början av 2017 driver hon matbloggen Det Blåa Köket på hbl.fi.

 

Så med detta sagt hoppas jag ni alla har en fantastisk dag och att vi ses i mitten av juni på Västra Nylands Folkhögskola i Karis!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *