Receptkreatörerna Fia Doepel och Jarkko Nordlund inspirerar med vegetariska/veganska recept

Tips

KURS I MATFOTOGRAFERING med temat JUL

14 sep , 2018, 09.30 fiadoepel

 

 

Hej hallå! Här kommer en spännande nyhet!

Minns ni den populära kursen i matfotografi som jag höll i medlet av juni på Västra Nylands Folkhögskola?

Nu är det dags igen!

Efter mycket god respons på den föregående kursen och önskemål om en fortsättningskurs har jag nu tillsammans med VNF kokat ihop en ny kurs i matfotografering, med temat jul! 16 till 18 november går denna rolighet av stapeln på Västra Nylands Folkhögskola i Karis!

Den tidigare kursen hölls i två långa dagar, vilket inte var tillräckligt så nytt för denna gång är en TRE dagars kurs. Dessutom har vi lagt in ett nytt inslag i kursen, nämligen grunderna i bildbehandling!

 

affischKLARblogg

Så har du ett brinnande intresse för fotografi och matlagning? Tycker du om att lägga upp mat på ett estetiskt vis som en fröjd för ögat? Under tre dagars tid pratar vi om fotografi, lär oss hur man komponerar ihop en estetisk bild, och använder oss av rekvisita för att få fram en så bra bild som möjligt med inriktning på det givna temat.

Vi kommer även att titta närmare på grunderna i bildbehandling. Tillsammans hjälps vi åt och du som deltagare kommer att få praktisk handledning i fotografering och bildbehandling.

Vi kommer också att laga mat tillsammans med fokus på vegansk kosthållning samt säsongsbetonat som vi använder oss av i fotograferingen!

Låter detta som något för dig? KOM MED!

OBS! Att ha förkunskaper i fotografi är inte ett krav, men är såklart bra. Men du som nybörjare ska såklart inte hindras från att delta i kursen, vi hjälps åt tillsammans! Vad som krävs dock är tillgång till egen systemkamera (gärna en ”riktig” systemkamera, inte en kompakt systemkamera) eller en smartphone utrustad med bra kamera.

Du kan anmäla dig fram till den 26 oktober på denna länk ☛ KLICK!

Hoppas vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *